BEST NEKRETNINE

BEST NEKRETNINE

Agencija "BEST NEKRETNINE" nalazi se u ulici Preradovićeva 27 u Petrovaradinu. Posredovanjem u prodaji nekretnina uspešno se bavi od 2006 godine. Raspolaže velikim brojem proverenih stanova, timom stručnih i iskusnih agenata, menadžera, advokata i saradnika u svim relevantnim oblastima, koji će za vas proces kupoprodaje učiniti bržim, lakšim, sigurnijim i povoljnim.


Građevinska firma "BEST LINE GRADNJA" uspešno se bavi izgradnjom više porodičnih stambenih objekata u Preradovićevoj i Okrugićevoj ulici u Petrovaradinu, koje prednjače po broju izgrađenih objekata, kao i na drugim lokacijama. Sve zgrade se odlikuju najvišim kvalitetom gradnje, papirološkom ispravnošću i pristupačnim cenama, a takođe ispunjavaju i uslove za kupovinu putem komercijalnih i subvencionisanih kredita. Investitor "BEST LINE GRADNJA" gradi objekat u nizu postojećih stambenh zgrada, i obezbedjuje parking mesto unutar dvorišta, kao i ispred samog objekta.


Prilikom planiranja, na ukupnoj površini objekta, resporedjuju se stanovi različitih struktura, orjentisanih u pravcima svero-istok, jugo-zapad, čime je obezbedjena odlična osunčanost stanova. „BEST NEKRETNINE“ D.O.O svojim kupcima, opremaju stanove, kao i sam objekat, standardnom ali, kvalitetnom opremom.